Ještě před koronavirovými zákazy jsme chtěli po pěti letech navštívit baltské moře v Polsku, sice je „studené“, ale zase je zde vzduch plný jódu. Museli jsme přehodnotit a zvolili jsme Moravu – jižní i severní a poznat na ní nová místa. A hlavně vytáhnout nový vozíček a jezdit. A to se, myslím, povedlo.

I díky němu jsme zvládli navštívit Velké Bílovice, Aqualand Moravia, Lednici, Pohansko, Velké Losiny, Jeseník, Karlovu Studánku, Čevenohorské sedlo a Praděd. Ten nám dal zabrat nejvíce, ale byl to pro všechny krásný zážitek vystoupat s Tomem za pánem Jeseníků.

Do prázdnin nám vstoupily i dvě povinnosti, jednak osmá injekce Spinrazy do míchy a lázně. Lázně měly proběhnout už na jaře, ale vše bylo zrušeno. Proto nástup v půlce srpna, již potřetí do Teplic, máme to tam moc rádi a hlavně Tomovi dělá dobře koupání v Pravřídle. Samozřejmě jsou důležité i další procedury, které zde podstupuje, během toho měsíce jich musí zvládnout kolem 85.

Tom má rád vodu obecně, takže jako každé léto si plove celé hodiny v bazénu doma. Čeká nás však rekonstrukce, čím dál hůř se mu z něj vylézá, tak to budeme muset řešit. Ale bude to krásná práce, je super pořád něco zlepšovat a zdokonalovat, když vám to ocení tak šikovný kluk jako je Tomášek.

No a škola volá, nastoupíme do ní z rozjetého vlaku rovnou z lázní do sedmé dé ke svým skvělým kamarádům a kamarádkám…